December 2017 – Frankrikebilder för din mobil och din dator

December 2017 – Frankrikebilder för din mobil och din dator

Varje månad erbjuder Le Comptoir digitala bakgrundsbilder med motiv från Frankrike till alla dina digitala prylar. Här hittar du bilderna för december 2017 både med och utan kalender.

Sista bakgrundsbild för i år… betyder det att 2017 är redan slut? Inte riktigt än men det känns lite så, speciellt när man vet hur snabbt december brukar swisha förbi! Varför går det snabbare då? Är det för att man arbetar i princip bara 3 veckor (om man är ledig i mellandagarna)? Eller är det för att man ska hinna med mycket utöver vardagen (julfest hit och julbord dit, avslutning i skolan, handla julklappar, planera resande om man firar jul på annat ort… Gaaaah!)?

Julklappshandel kan vi hjälpa dig med om du känner att tiden är knapp och springet i butiker känns för mycket och stressigt. Vi har tagit fram några tips på fina produkter för dig som gillar mat och design i synnerhet och Frankrike i allmänhet. Det mesta vi har i butiken funka som presenter då vi satsar mycket på både snygga och funktionella produkter.

Känner du dig osäker att köpa online och skulle vilja känna och klämma lite på våra produkter så finns det möjlighet till det:

Enskede julmarknad är riktigt mysig och lagom stor i hjärtat av Gamla Enskede här i Stockholm. En helt annan julmarknad av modell större hittar ni i staden Strasbourg i Alsace. I och med sitt geografiska läge gör att Alsace delar en hel del kulturella och historiska traditioner med både Frankrike och Tyskland, bland annat julmarknader och glühwein. Det är Strasbourg i jultappning ni ser på månadens bilder för december 2017.

Det är riktigt mysigt att gå på julmarknad i Alsace och jag kan rekommendera marknaden i Colmar (non inte Kalmar, den staden har jag inte besökt än utan Colmar som ligger söder om Strasbourg). Det är en rätt liten stad men många små torg och bodar överallt så man går från torg till torg och dricker gluhwein eller vin chaud som det heter på franska för att hålla sig varm i kylan. Det finns även väldigt god mat och mycket fint hantverk.

Wallpaper för december 2017Filerna för december 2017

För att ladda ner filerna, kan du antingen högerklicka på länken och välja ”spara som” eller klicka på länken så bilden öppnas och efter det kan du högerklicka för att spara bilden.

Vill du hellre ha ett annan motiv så kan du kolla alla wallpapers vi har publicerat tidigare. Du kanske hittar din favoritregion i Frankrike eller upptäcker nya ställen.

Alla dessa digitala ”goodies” är för ditt privata bruk så du får gärna dela dem med dina vänner men inte sälja dem. Merci! 🙂